torsdag 24 november 2011

Ciao

Fuerteventura
Bilden är tagen från balkongen.
Tittut!

Nu är vi hemma igen efter världens härligaste resa. 2 veckor på Fuerteventura, All inclusive! Var lite skeptiskt till den typen av resa, med färdiga måltider och fria drycker jippon mm, men vad överraskade vi blev. Det blev 2 veckor med lyx!
Städ, bäddat, nya handdukar VARJE DAG, god mat och FIN service!! Kan det bli bättre!?! Vi åkte med Solresor och det funkande kanon. Pålästa och trevliga reseledare mm. Som ni förstår så har allt varit toppen. Vi är så nöjda och glada! Lika glada var vi när vi kom hem till sverige igen, inte för att vädret var lika inbjudande utan för att vi skulle hämta våran fjärde familjemedlem, BUFF! Ni som har följt oss här på bloggen vet ju om att vi har skaffat en liten vovve, inte så liten heller utan en Briard. Har vi tur så stannar vikten på ca 30kg, annars kan en hanhund väga upp till 45kg. Vi får väl se hur stor Buff blir till slut. Tanken är ju att han ska klara av att pulsa i djup snö och dra Otto i pulkan och det kräver en ganska stor hund. Vi får väl se vad som händer.:)
Nu är det fullt ös här på Nygår´n!!!! Otto vill inte sitta still längre, inte heller leka själv och Buff ska bli rumsren, så jag har att göra om dagarna (precis som jag inte hade det innan ). Men det är sååå roligt och tur är väl det annars hade jag lagt mig under täcket och väntat tills maken kommit hem. Men så illa är det inte! ;)  Detta är LIVET!


Ha en trevlig dag med mycket mys!